GTA 5 Türkçe Yaması İndir - GTA 5 Türkçe Oynayın!


Grand Theft Auto yani bizim bildiğimiz ismiyle GTA serisinden bahsediyoruz. GTA Vice City ile popülerliği başlayan bu oyun serisi en son olarak GTA 5 ile gönüllerde taht kurdu. Hikaye ve online olarak iki kısma ayrılan GTA 5'i Türkçe olarak oynamak isteyen kullanıcılar ise aşağıdaki yamayı kurarak GTA 5'i Türkçe olarak oynayabilir, söyleyelim.

GTA 5 Türkçe yamasını indirmeden önce oyun sürümünüzün 1.48 olmasına dikkat ediniz. Yama 1.48 sürümü uyumludur.

GTA 5 Türkçe Yama İçeriği Hakkında


GTA V içinde bulunan hikaye modunu kapsayan görevlerin tümü Türkçe'ye çevrildi.
Rastgele oluşan olaylar Türkçe'ye çevrildi.
Yabancı ve Kaçıklar yan görevleri Türkçe'ye çevrildi.
Karakterlerin çevreyle etkileşimi ve çevredeki konuşmalar Türkçe'ye çevrildi.
SMS'ler ve E-postalar Türkçe'ye çevrildi.
Oyun içi metin tabanlı internet siteleri çevrildi.
Terapist ve Cletus ile avlanma bölümleri de Türkçe'ye çevrildi.
Sinema ve televizyon programları çevrildi.
Atış Poligonu, San Andreas Uçuş Kulübü ve bilek güreşleri Türkçe'ye çevrilmiş durumda.
Menüler,

GTA V Online Modu da Türkçe'ye çevrilmiş durumda. Fakat biz Online oyunda Türkçe yama kullanımını desteklemiyoruz. Rockstar Games Online olarak oynadığınızda mod kullanımını hile olarak sayabiliyor.

Türkçe'ye Güncellenen DLC'ler


Heist Update, Fleeca Job, Prison Break, Humane Lab, Serie A, Pacific Standard Job, Drop Zone Adversary Modu, Be My Valentine, Lowrider Update, Executives and Other Criminals, Halloween, GTA Online Festive Surprise, The Last Team Standing Update, Flight School Update, Independence Day Special, I’m Not a Hipster, High Life, Ill-Gotten Gains Part One, Ill-Gotten Gains Part Two,
The Business, Beach Bum Content Update, Valentine’s Day Massacre Special, Holiday Gifts

GTA 5 Türkçe Dil Fotoğrafları



GTA 5 Türkçe Dil Yaması Kurulumu


Yamayı kurmak için öncelikle aşağıdaki programları tek tek indirmeli ya da toplu olarak verdiğimiz linkten tümünü indirmeniz gerekiyor.

OpenIV Programını indirip kurulumu tamamlayın. Kurulum sırasında Windows seçerek devam edin ve GTA 5'in kurulu olduğu dizini hedef gösterin.

Program kurulumu bittiğinde programı çalıştırın ve üst tarafta bulunan menüden Tools ve sonrasında Asi Manager'e tıklayın. Asi Loader ile OpenIV.ASI'yı buradan kurun.

Tekrar Tools'a girerek Package Installer'i seçin ve indirdiğiniz .oiv dosyasını seçip install'a tıklayın. Eğer karşınıza iki seçenek gelirse mods folder'a tıklayın ve seçin.

Bilgisayarınızda kurulum başlayacak ve GTA V Türkçe halini alacak.

Son olarak GTA V Online oynamak isteyenler ise dsound.dll dosyasını da oyun dizinine kopyalayabilir. dinput8.dll dosyası ana dizinde ise bunun yedeğini alarak bu dosyayı siliniz. Sorun yaşarsanız bu dosyayı geri kopyalayarak oyununuzu düzeltebilirsiniz.

GTA V Türkçe Dil İndirme Dosyaları


GTA V'i Türkçe olarak oynamak isterseniz aşağıdaki dosyaları indirmeniz yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder